Confortul terasei înseamnă sănătate pentru trup și suflet

masteras este o platformă exclusivă pentru cei care caută produse profesioniste pentru terase acoperite, închideri de terase, umbrire, închideri mari de sticlă, unde găsiți produse de o estetică artistică și tehnologie inegalabilă.

În lumea masteras veți fi ghidați de înțelepciunea sistemelor și cu siguranță veți găsi soluția ideală pentru orice idee îndrăzneață, fie vorba de terase atașate casei sau independente, fie izolate sau neizolate, module singulare sau cuplate:

  • Pergole bioclimatice, din Belgia
  • Glasoase® – terase cu acoperiș și închideri de sticlă, din Germania
  • Wintergarden izolat – extindere vitrată la casă, living room situat în natură, din Germania
  • Închideri de sticlă izolate, uși și ferestre de dimensiuni foarte mari, cu performanțe superioare, pentru cei care doresc transparențe maxime – pentru orice tip de construcție.
  • Umbrirea clădirilor și teraselor de orice tip – rezidențiale, HoReCa sau office.

Terasele deosebite pot contribui în mod semnificativ la succesul afacerii din domeniul HoReCa și clădiri de birouri. Timpul de utilizare  se va prelungi pe perioadele mai reci ale primăverii și toamnei, sau pot deveni spații de trăit cu funcțiuni permanente și pe timpul iernii prin varianta de wintergarden termoizolat.

Avem propuneri pentru orice tip de construcție:

HoReCa – Clienții Hotelurilor, Restaurantelor, Cafenelelor apreciază locurile de calitate premium. Cu produsele masteras veți putea bucura de terase excepționale realizate în Germania și Belgia, montate de echipă proprie de specialiști.

Pensiuni – O varietate largă de sortimente de terase umbrite, protejate puteți găsi la masteras pentru pensiunea dumneavoastră.

Piscine – Curtea dvs. primește o nouă viață prin piscină acoperită.

Office – Dacă optați să atașați spațiilor de birou o terasă acoperită, oferiți pe lângă un mediu de lucru plăcut colegilor și angajaților dumneavoastră și un mediu deosebit pentru recreere, astfel puteți spori eficiența și buna dispoziție.

Home office – fiți suficient de curajoși și creați propriul home office ca o extindere la casa dvs.

Balcoane inteligente și estetice în centre urbane la locuințe colective

Închiderea, protejarea teraselor la penthouse

Conectat la clădiri vechi, monumente istorice – Legătura dintre trecut și viitor – Renunțarea la ideea că suntem determinați de trecut ne dă libertate. Construiți spații moderne de legătură, cu finețe și elegantă, cu rafinament și transparență oferite de masteras. Împreună putem descoperi că incompatibilitatea dintre trecut și viitor este doar o iluzie.

Comments are closed.