Brustor

  1. Home
  2. »
  3. Brustor

BRUSTOR N.V.

BRUSTOR pornind dintr-o afacere familială belgiană s-a dezvoltat de-a lungul anilor, devenind un jucător internațional pe piața protecției solare. Produsele sunt fabricate în Gullegem, Belgia, de unde se exportă de la Europa până în Africa de Nord, Statele Unite, Orientul Mijlociu și Extrem, Australia.
Cheia succesului se ascunde în dezvoltarea permanentă a produselor, inovație, calitate și standarde tehnice înalte respectiv gestionarea întregului proces de producție în interiorul companiei, garantând design și producție 100% belgiană. Fiecare produs devine un sistem personalizat de protecție solară, ce poate fi adaptat ușor casei și grădinii dumneavoastră și care vă va oferi muți ani de fericire.

Pergole bioclimatice Outdoor Living

Pergolele inovatoare BRUSTOR Outdoor Living sunt realizate din aluminiu extrudat cu un tratament de suprafață conform standardului Qualicoat. Elementele de fixare, șuruburile, sunt din oțel inoxidabil. Toate materialele sunt rezistente la umezeală. Pergolele retractabile permit deschiderea completă a acoperișului, asigurând iluminat neobturat, umbrire perfectă sau ventilație plăcută în funcție de preferințe. Parasolarele laterale textile BRUSTOR ZIP, rezistă chiar și la cele mai pronunțate rafale de vânt. Materialele textile folosite sunt confecționate din fibre extrem de durabile. Tehnologia a fost aprobată după testări minuțioase. Pergolele BRUSTOR sunt vârful tehnologiei de umbrire.

Roboții industriali care lucrează cu precizie

Calitatea de lux este garantată de parcul de mașini automate armonizate, de roboți industriali care realizează procesul tehnologic sub controlul operatorilor calificați. Implementarea roboților industriali cu tehnologie de ultimă generație în linia de fabricație și asamblare contribuie la creșterea productivității și preciziei produsului final.

Showroom virtual BRUSTOR:

Muizelstraat 20
B-8560 Gullegem
(Belgia)

Pagini web afiliate:

Pagină oficială BRUSTOR

Prezentarea tuturor produselor, detalii tehnice, descrieri, cataloage, declarații de conformitate și multe altele.

brustor.com

Pagină BRUSTOR România

Prezentarea tuturor produselor, imagini, video, detalii tehnice, descrieri, cataloage în limba română.

brustor.ro

masteras

KonZOL studio este reprezentanța oficială weinor în România și deține titlul de distribuitor exclusiv și montator autorizat.

Principalele soluții BRUSTOR:

B600S

Soluția high-end BRUSTOR. Pergola bioclimatică având lamele complet retractabile și orientabile, scren ZIP integrat, cu multe accesorii.

B720

Noua structură combină acoperișul de sticlă și lamelele orientabile XL. Produs unic pe piață, cu screen și iluminat integrat.

B200XL

Soluția cea mai îndrăgită de clienți este pergola cu lamele orientabile XL, mai nou și în varianta cu imitație de lemn. Sceen ZIP integrat.

B800

Cea mai noua structură de aluminiu pentru acoperiș de sticlă și screen ZIP integrat. Linii ultramoderne, stabilitate fără compromis.

BRUSTOR - despre companie

Principalul avantaj competitiv al unei afaceri familiale de succes îl reprezintă angajații lor. Angajații instruiți, formați la grad de pregătire maximă, fie că sunt operatori de mașini, analiști de costuri, optimizatori de procese sau caută noi tehnologii inovatoare. Toate sunt experimentate, motivate, centrate pe clienți favorizând dezvoltarea și productivitatea la înalte standarde de calitate.

Toate produsele noastre de protecție solară sunt realizate cu devotament, unde designul deosebit și soluțiile inteligente până la ultimul mic detaliu sunt extrem de importante. Produsele Brustor au o gamă largă de opțiuni, care vă protejează și îmbunătățesc terasa dumneavoastră în aer liber.

terase sticlă

pergole bioclimatice

wintergarden

uși armonice

uși glisante

uși terase

parasolare terase

screen ZIP

rulouri interioare

plase insecte

mobilier terase

încălzitoare