Iluminare terase

  1. Home
  2. »
  3. Iluminare terase

ILUMINARE TERASE

LED integrat întegrat în structură? Desigur.

Bine ați venit în universul iluminatului cu LED pentru terase de sticlă și wintergardene, unde eleganța se întâlnește cu eficiența pentru a vă oferi o experiență unică de relaxare și confort. Explorați gama noastră de produse de iluminat LED, inclusiv LED RGB și spoturi LED, potrivite pentru integrare în sistemele de terase de sticlă și wintergardene. Apreciem calitatea și inovația, de aceea colaborăm cu branduri de top precum weinor, BRUSTOR și SOLARLUX pentru a vă aduce cele mai avansate soluții de iluminat.

LED de mre putere

dimabil

spoturi integrate

bare LED

LED RGB

spații strălucite

LED RGB Strip

Creați atmosfera perfectă

Dacă sunteți în căutarea unei experiențe de iluminat personalizată, LED-urile RGB sunt alegerea perfectă. Acestea vă permit să schimbați culorile și intensitatea luminii pentru a crea atmosfera potrivită în funcție de momentul zilei sau de evenimente speciale. Transformați-vă terasa într-un loc de relaxare sau într-un spațiu de socializare vibrant.

Line LED RGB

Integrare în sistem sau retrofit

Produsele noastre de iluminat LED sunt concepute pentru a se integra perfect în sistemele existente de terase de sticlă și wintergardens. Cu posibilitatea de a fi atașate ulterior, vă oferim flexibilitatea de a vă actualiza spațiul în orice moment, în funcție de preferințele dvs.

Spoturi LED

Iluminat și efecte subtile

Spoturile LED adaugă o notă de eleganță și rafinament, evidențiind elementele arhitecturale ale terasei sau wintergarden-ului dvs. Acestea sunt ideale pentru crearea de puncte de focalizare, iluminând zone specifice sau oferind efecte de iluminat dramatic. Versatile și ușor de integrat, spoturile LED aduc un plus de stil spațiului dvs.

Accente ambientale

Efecte luminoase dramatice

Cu iluminatul LED, transformați fiecare minut în aer liber într-o experiență unică. Descoperiți opțiunile noastre de iluminat LED și profitați de eleganță și confort.

Integrare în sistem

Eleganță și eficiență

Iluminatul cu LED aduce o nouă dimensiune de eleganță și eficiență spațiilor dvs. exterioare. Consumul redus de energie și durata de viață extinsă fac din LED o opțiune ideală pentru terasele de sticlă și wintergardens, oferindu-vă un iluminat durabil și economic.

Diversitate și combinații

LED în lamele sau perimetral

Cu LED-urile RGB integrate, aveți controlul complet asupra atmosferei din jurul dvs. Schimbați culorile în funcție de starea de spirit sau creați un decor vibrant pentru evenimentele speciale. Adăugați un element de divertisment și personalizare cu LED-uri versatile.

Iluminat parasolare

Integrare superbă

Produsele noastre de iluminat LED sunt proiectate pentru a se integra perfect în structura parasolarelor. Flexibilitatea soluțiilor noastre vă permite să vă bucurați de avantajele iluminatului LED fără a compromite designul sau funcționalitatea parasolarului dvs.

Iluminat automatizat

control automat al luminii

Sistemele de iluminat pentru terase masteras pot fi automatizate prin adaptarea lor la LOXONE Miniserver, astfel pe lângă acționarea motoarelor, aveți controlul tuturor funcțiilor. 

Beneficiile iluminatului pe terase

Iluminatul adecvat pe terasă oferă multiple avantaje. Contribuie la creșterea siguranței prin reducerea riscului de accidente în întuneric, extinzând timpul de utilizare a spațiului exterior și creând o atmosferă plăcută și relaxantă. Iluminatul poate evidenția elemente de design, accentuând frumusețea spațiului și adăugând valoare estetică.
Utilizarea surselor eficiente de energie, precum LED-urile, poate reduce semnificativ consumul de energie, fiind o opțiune ecologică și economică. Diversitatea opțiunilor de iluminat oferă flexibilitate în design, permițându-vă să vă personalizați terasa în funcție de gusturile și necesitățile dvs.
Un proiect de iluminat bine gândit poate, de asemenea, să îmbunătățească experiența culinară și să facă din terasă un loc atrăgător și funcțional.

terase sticlă

pergole bioclimatice

wintergarden

uși armonice

uși glisante

uși terase

parasolare terase

screen ZIP

rulouri interioare

plase insecte

mobilier terase

încălzitoare