Smarthome LOXONE

  1. Home
  2. »
  3. Smarthome LOXONE

Smarthome LOXONE

Sistem Smart de 360°

Iluminat, umbrire, HVAC (încălzire, ventilație și aer condiționat), gestionarea energiei, securitatea și controlul accesului, multimedia și multe altele – abordăm tehnologia pentru case inteligente într-un mod holistic. Toate produsele și funcțiile dintr-o clădire inteligentă LOXONE sunt perfect aadaptate și inteconectate. Credem că aceasta este singura modalitate de a realiza automatizarea adevărată și modernă pentru locuințe, terase, hoteluri, spații comerciale și multe altele.

O clădire nu mai este astăzi doar o sumă de pereți, cabluri și diverse echipamente tehnice, ci este un sistem inteligent, logic interconectat, care funcționează în totalitate conform necesităților utilizatorilor. Esența soluției de automatizare a clădirilor LOXONE constă în faptul că funcțiile precum umbrire, iluminare, încălzire-răcire, securitate etc., controlate centralizat, funcționează automat și armonios, facilitând astfel viața noastră într-un mod mai simplu, confortabil și eficient. Caracteristica sa principală este că pentru funcționarea optimizată în situațiile cotidiene aproape că nu este necesară deloc intervenția manuală (nici măcar cu ajutorul telecomenzii).

Armonia funcțiilor - toate la în loc

Iluminat

Umbrire

Energie

Multimedia

Acces

Securitate

LOXONE App

suficient de complex

Aplicația LOXONE este sufucient de complex să poate deveni suficient de simplu. Înglobează toate funcțiile de UI pentru utilizator obișnuit, darpermite acces și la interfața de programare pentru experți.

LOXONE wall mount

design și eleganță

Dezvoltat pentru integrarea dispozitivelor iPad, conferă eleganță și look într-adevăr profesional. Este foarte util pentru controlul accesului folosind împreună cu noul LOXONE intercom.
Prin aplicație aveți posibilitatea alegerii încăperii în care este instalat, astfel vor fi afișate direct funcțiile respective. 

LOXONE Touch sourface

integrare în mobilier

Control extraordinar integrat direct în mobilierul casei tale. Suprafața tactilă pune conceptul revoluționar de comutator tactil Loxone la îndemâna ta – fie pe blatul de bucătărie, fie pe masa de cafea.

LOXONE Touch Pure

actuator tactil din sticlă

Touch Pure este un comutator elegant, fără ramă, din sticlă de înaltă calitate imprimată în 3D. Poți controla iluminatul, umbrirea, audio în mai multe camere și alte funcții centrale – toate cu o simplă atingere ușoară pe punctele tactile capacitante.

LOXONE UI

interfețe pentru toate funcțiile

Forme atractive, minimaliste, materiale alese, nuanțe și culori pentru toate exigențele – acestea sunt caracteristicile de design ce poziționează LOXONE printre liderii industriei premium de automatizări.

Tablou electric LOXONE

ordine și disciplină

Pe lângă aspectul că un tablou de automatizare LOXONE arată impecabil, ordinea, poziționarea, numerotarea diferitelor module apare și în programul de configurare, astfel acestea se pot identifica cu ușurință.

LOXONE shade control

inteligența umbririi

Parasolarele de acoperiș și de fațade, screenurile ZIP, orientarea lamelelor pentru pergole bioclimatice, controlul iluminatului ambiental, deschiderea trapelor de aerisire, pornirea încălzitoarelor și nenumărate alte funcții devin posibile cu ușurință prin LOXONE.

Un singur dirijor - mii de procese

LOXONE Miniserver

Sistemul central al automatizării are la bază un controler PLC – LOXONE Miniserver. Acesta permite modulelor, dispozitivelor, senzorilor și echipamentelor conectate să partajeze informații între ele. Logica funcțiilor individuale de operare este proiectată în funcție de cerințele și condițiile unice, dar există și procese predefinite disponibile. Regulile astfel stabilite trebuie introduse în software-ul LOXONE Config.

Miniserverul este disponibil atât în varianta pentru tablou (montaj DIN, 2 variante), cât și pentru aplicații de retrofit.

(c)Loxone_Miniserver-Compact
(c)Loxone_Miniserver-GO
(c)Loxone_Miniserver

Tehnologia LOXONE

Standarde noi, soluții inovative

Tree

Air

Mesh

Encripted

Multiplicator

Client Gateway

Tehnologia Tree își propune să reducă la minimum efortul de planificare, cablare și punere în funcțiune. Cu LOXONE Tree, intrăm într-o nouă eră a tehnologiei inteligente pentru clădiri.

Cu tehnologia LOXONE Air bazată pe radio, este posibilă automatizarea oricărei clădiri existente. Instalarea ulterioară (retrofit) este ușor de realizat, poate fi extinsă flexibil și, astfel, îmbunătățește fiecare investiție.

Intercomunicația în rețea permite schimbul de date între mai mulți Miniservere care sunt conectate printr-o rețea prin intermediul interfeței lor Ethernet. Acest lucru vă permite să conectați părți ale clădirii între ele pe distanțe mai mari.

LOXONE - despre companie

Compania austriacă LOXONE este un pionier în sistemele inteligente de automatizare. Până în prezent, au fost realizate deja 250.000 de proiecte în peste 100 de țări în colaborare cu parteneri profesioniști. Soluțiile inteligente pentru casă și birou LOXONE acoperă toate domeniile automatizării clădirilor. Un miniserver instalat o singură dată permite conectarea diferitelor domenii în întreaga clădire și controlul acestora centralizat prin intermediul unei aplicații.

loxone-silver-partner-masteras

masteras – terase premium (KonZOL studio SRL) este distribuitor și integrator oficial LOXONE în România. Toate produsele și soluțiile oferite de noi (terase, pergole, parasolare și multe altele) pot fi adaptate la sistemul LOXONE. Promovăm implementarea acestei soluții, deoarece credem, că doar astfel se închide cercul, doar așa clienții noștri pot avea confortul, controlul și economia perfectă de energie.

terase sticlă

pergole bioclimatice

wintergarden

uși armonice

uși glisante

uși terase

parasolare terase

screen ZIP

rulouri interioare

plase insecte

mobilier terase

încălzitoare