Despre noi

  1. Home
  2. »
  3. Despre noi

de ce masteras?

pentru calitate fără compromis

Bine v-am găsit la masteras, destinația dvs. de încredere pentru soluții premium de protecție și amenajare a teraselor!
Suntem specializați în proiectarea, comercializarea, implementarea, construcția și mentenanța sistemelor de cea mai înaltă calitate, adresate teraselor rezidențiale, comerciale și din industria HoReCa.

Portofoliul nostru de produse cuprinde o gamă completă de structuri izolate și neizolate, pentru acoperirea și închiderea teraselor, împreună cu toate accesoriile necesare, precum parasolare, iluminat și încălzire. Pergolele bioclimatice, sistemele pentru acoperiș de sticlă, wintergarden-ul, ușile glisante și cele tip armonica izolate, precum și ușile glisante de dimensiuni extrem de mari sunt doar câteva dintre soluțiile noastre premium.

Reprezentăm cu mândrie producătorii de top din Europa, inclusiv nume precum weinor, Brustor, Solarlux și erfal. Echipa noastră dedicată de profesioniști oferă nu doar produse, ci și servicii complete de realizarea proiectelor arhitecturale, structurale și de amenajări interioare. Colaborăm cu furnizori de mobilier de prestigiu, cum ar fi Royal Botania, Gloster, Manutti și Cane Line, pentru a vă aduce cele mai bune piese de mobilier premium pentru terase.

Fiind partener oficial Loxone, printre serviciile noastre se numară și automatizarea, implementare SmartHome, BMS. Promovăm cu entuziasm aceste soluții și reușim să aducem sub aceași umbrelă toate produsele noastre, oferind confortul și economia maximă de energie.

BRUSTOR

pergole bioclimatice

De acum aveți posibilitatea de a explora produse expuse la sediul nostru din Cluj. Pergole bioclimatice, terase de sticlă, parasolare automatizate și multe altele le găsiți într-o atmosferă indită.

feedback-ul clienților

Sunt foarte mulțumit atât de produsele achiziționate, cât și de serviciile prestate, de profesionalismul și seriozitatea de care au dat dovadă reprezentanții weinor. Vă mulțumesc!

Ioan B. Cluj-Napoca

Super, super execuție ! Echipa a comunicat cu multă promptitudine, a venit cu punctualitate și a executat lucrările în mod impecabil. Calitatea materialelor și echipamentelor, varietatea culorilor și texturilor, toate pe gustul meu! Așadar, absolut, în baza rezultatului și modului lor de operare, îi recomand!

Mihaela M. Satu Mare

Servicii profesionale, atenție la detalii, materiale premium, seriozitate în execuție. După comandă terasa s-a livrat în timp record, montajul a decurs impecabil. Recomand tuturor!

Bogdan N. Timișoara

Am beneficiat de servicii profesioniste, consultanță tehnică explicită și detaliată, livrare și montaj prompte și impecabile. Seriozitatea și responsabilitatea au fost remarcabile. Recomand oricui doreste să achizitioneze un sistem.

Daniel S. Cluj-Napoca

Calitate excelentă și atenție uimitoare la detalii în execuție!

Radu C. București

Oameni serioși, comunicativi, politicoși. Nu am avut senzația, că vor să-mi vândă neapărat ceva. Mi-au găsit soluția potrivită pe care mi-au detaliat cu precizie. Au masurat locația cu scaner laser, cea ce nu am văzut până acum. Lucrarea a ieșit impecabil. Recomand cu incredere!

Marușan V. Sfântu Gheorghe

Cu asemenea profesioniști rar m-am întâlnit. Au gama vastă de produse de calitate excelentă și foarte performante. Întrebările mele trimise prin e-mail au primit răspunsuri rapide, iar în cazul în care nu i-am putut contacta telefonic, m-au sunat înapoi într-un timp scurt. În întregul proiect, am lucrat practic ca o echipă, fiind susținut constant în găsirea deciziilor corecte. Își desfășoară munca cu precizie, respectând termenele stabilite.

Aurora D. Corbeanca, Ilfov

Soluții și sisteme ce nu am găsit la alții. Echipă de profesioniști cu vaste cunoștințe, nu se feresc de provocări. Ne-au ajutat cu sfaturi utile și până la urmă a ieșit o treabă minunată. Vă mulțumim din suflet!

Delia I. Suceava

weinor

terase de sticlă

weinor Germania este deasemenea prezent cu cel mai performant produs pentru închiderea teraselor cu acoperiș de sticlă – Terrazza Pure Glasoase, cu toate dotările posibile.
Acest exponat este marele favorit al clienților și este funcțional pe toate anotimpurile.

Vă așteptăm la o cafea cu programare prealabilă.

montaj profesionist

eleganță și devotament

Toate produsele oferite de masteras vor fi montate exclusiv de echipa noastră – doar așa avem controlul pe deplin asupra detaliilor și îmbinăriilor, doar așa vă putem oferi garanție.

masteras - acoperire națională

Cu echipă proprie avem capacitate de a realizara lucrările de la A la Z, asigurăm controlul strict asupra fiecărui detaliu al proiectului dvs. de la idee, până la părăsirea șantierului.

masteras reprezintă conceptul complet de “Outdoor Living” în România, iar lansarea noastră recentă a denumirii premium+, reprezintă angajamentul nostru pentru soluții și servicii ultraperformante.

Alegeți masteras pentru a transforma terasa dvs. într-un spațiu premium și experimentați Outdoor Living la cel mai înalt nivel!

terase sticlă

pergole bioclimatice

wintergarden

uși armonice

uși glisante

uși terase

parasolare terase

screen ZIP

rulouri interioare

plase insecte

mobilier terase

încălzitoare