ALEGEȚI LIDERUL DE PE PIAȚĂ!

Cunoscând oferta de pe piața internă din domeniul amenajării teraselor, știm că produsele masteras aparțin categoriei de top nu doar calitativ, ci și ca preț. Prin urmare, este important să subliniem că toate criteriile enumerate mai jos fac parte din ofertele masteras.

1.
Gama noastră de produse pentru închiderea teraselor este alcătuită din produse de la SOLARLUX GmbH, weinor GmbH&Co. KG, BRUSTOR N.V. ceea ce înseamnă că produsele noastre sunt fabricate în Germania respectiv Belgia, cu calitate garantată și certificată de producător CE.

2.
Fabricile cu care colaborăm sunt pe piață de 40-50 de ani, având cele mai mari experiențe, fiind promotori, lideri în industria outdoor livingului.

  • Totul a început cu o mică afacere artizanală, rafinată și inventivă, în 1960 la inițiativa lui Dieter Weiermann, dar astăzi weinor este unul dintre liderii de piață în Europa pentru protecția solară și a intemperiilor pe terase.
  • BRUSTOR este o afacere de familie belgiană, fondată în 1965, care s-a dezvoltat de-a lungul anilor într-un jucător internațional pe piața protecției solare, fiind inițiatorul pergolelor.
  • De 40 de ani, SOLARLUX reprezintă calitate excepțională în proiectarea și fabricarea ușilor armonice și glisante, a extensiilor din sticlă – wintergardene, a soluțiilor pentru terase și fațade.

  • 3.
    Acoperișurile din sticlă și wintergardenele sunt structuri critice din punct de vedere arhitectural, astfel încât proiectarea și producția lor în Uniunea Europeană sunt supuse unor condiții stricte. Standardul EN1090 valabil prevede că numai producătorii calificați pot construi și proiecta astfel de acoperișuri în UE. Fabricile cu care colaborăm sunt producători calificați. În ceea ce privește obligațiile de garanție, fabricile își asumă întreaga responsabilitate pentru structurile pe care le produc.

    4.
    În prezent predomină tendința, conform căreia aproape fiecare distribuitor își etichetează propriul produs drept premium, chiar dacă originea acestuia este necunoscută și niciuna dintre proprietățile sale nu poate fi verificată prin vreun certificat. Principala atracție a acestor produse fiind, fără îndoială, prețul.

    5.
    Țineți cont de faptul că pentru un laic, la prima vedere, produsele comparabile de pe piață sunt mai puțin comparabile în realitate. În multe cazuri, site-urile web nu oferă informații despre parametrii tehnici. Adesesa chiar și identitatea producătorului sau distribuitorului rămân în întuneric. Știm că este dificil să alegeți din multitudinea de soluții aparent identice bazate doar pe imagini și site-uri web. De aceea, vă recomandăm să stabiliți o întâlnire cu specialiștii noștri, la sediul din Cluj-Napoca, unde puteți vedea personal produsele expuse și puteți primi informații profesionale, detalii despre soluții, pentru a lua o decizie cu adevărat documentată.

    6.
    Managementul după comandă, de la proiectare până la inaugurarea terasei, aparține echipei masteras. Vă stau la dispoziție pentru consultanță, vă organizează livrarea produsului direct din Germania respectiv Belgia până la casa dumneavoastră și vă asigură montaj profesionist prin echipa bine pregătită și cu experiență.

    7.
    La masteras cele mai multe produse sunt premiate:

    Mai mult de 40 de premii pentru inovație și design începând din anul 2008, pentru produsele weinor. (doar câteva dintre ele: Reddot award 2016 – best of the best, Innovation award 2021 – special prize, German Design Award Winner 2022, Reddot winner 2022)

    35 de premii pentru inovație și succes în perioada 2007 – 2024, pentru produsele SOLARLUX (câteva dintre ele: German Design Award Winner 2016, IF Design award 2018, German Design Award Winner 2019, German Design Award Winner 2024)

    Comments are closed.