Politica de garanție

  1. Home
  2. »
  3. Politica de garanție

Politica de garanție

ce-mark

Certificatul CE reprezintă un produs care respectă standardele și cerințele de siguranță stabilite de Uniunea Europeană. Acest simbol indică faptul că produsul îndeplinește cerințele esențiale de sănătate, siguranță și protecție a mediului impuse de legislația europeană.

qualicoat

Standardul Qualicoat este un standard internațional recunoscut pentru finisarea prin vopsire a suprafețelor de aluminiu utilizate în construcții. Acest standard stabilește cerințele de calitate pentru procedurile de pregătire a suprafeței, aplicarea stratului de vopsea și performanța finisajului.

solutii-premium+

De mai bine de 15 ani ne-am angajat în realizarea unor proiecte de calitate. Nu am acceptat niciodată compromisuri, nu am încercat să scădem prețurile prin adăugarea de produse mediocre, no-name, sau de calitate inferioară.

Suntem mândri că cei care ne aleg se uită cu satisfacție la decizia lor chiar și după mulți ani și îi întâmpinăm cu bucurie pe mulți dintre ei care revin ca și clienți fideli.

masteras-guarantee-content
masteras oferă garanție pentru sistemele și produsele comercializate după cum urmează:
garantie-masteras

Toate certificatele de calitate și de conformitate le găsiți pe paginile web ale producătorilor. Acestea vor fi disponibile și în cadrul acestui portal într-o secțiune dedicată.

terase sticlă

pergole bioclimatice

wintergarden

uși armonice

uși glisante

uși terase

parasolare terase

screen ZIP

rulouri interioare

plase insecte

mobilier terase

încălzitoare