Premium+

 1. Home
 2. »
 3. Premium+

Ce înseamnă premium+?

Este baza serviciilor noastre.

De mai bine de 15 ani ne-am angajat în realizarea unor proiecte de calitate. Nu am acceptat niciodată compromisuri, nu am încercat să scădem prețurile prin adăugarea de produse mediocre, no-name, sau de calitate inferioară.

Suntem mândri că cei care ne aleg se uită cu satisfacție la decizia lor chiar și după mulți ani și îi întâmpinăm cu bucurie pe mulți dintre ei care revin ca și clienți fideli.

premium+ este autentic

Cunoscând piața teraselor din țară, stim foarte bine, că produsele noastre se încadrează în categoria premium nu numai prin calitate, dar și prin prețul lor. De aceea este important să subliniem că ofertele noastre se bazează întotdeauna pe următoarele:

1. Produsele disponibile prin masteras sunt atent alese din paletarul renumiților producători din Germania, Belgia și Austria. Aceasta înseamnă, că fiecare produs este fabricat local în aceste țări, prin control strict de calitate și poartă certificat CE autentic.

2. Soluțille pentru închiderea și acoperirea teraselor arhitectural sunt structuri critice, astfel că în Uniunea Europeană proiectarea și fabricarea acestora este condiționată de legislație și normative severe, cum ar fi EN1090. Aceasta reglementează că doar producătorii certificați pot realiza astfel de structuri pe teritoriul Uniunii. Producătorii cum este Solarlux, weinor și Brustor, au astfel de certificate și produsele se conformează la încărcările de zăpadă din România.

3. În spatele masteras se află companii ce furnizează peste 3000 de terase și pergole pe an și fiecare lucrare are la bază precizia inginerească germană sau belgiană. Aceasta ne ajută mult și în aspectul garanțiilor.

4. Acumulând experiența anilor precedenți de distribuție, din ce în ce mai frecvent suntem rugați să oferim explicație clienților, care nu înțeleg de ce există diferență semnificativă de preț, comparativ cu cele obținute de la alte companii sau producători din țară.
Comparativ produsele la prima vedere prin ochii unui necunoscător par a fi aproape identice, dar în realitate diferențele sunt foarte mari. Credeți-ne, pozele din paginile web nu întotdeauna oferă informații credibile despre calitate.
La noi în țară în fiecare săptămână apar noi pagini web, cu prezentarea noilor soluții pentru terase de sticlă, pergole de aluminiu, ale unor producători din orient apropiat și îndepărtat. În aproape toate cazurile, nu numai că lipsesc parametri tehnici, dar și numele furnizorului, sau fabricantului rămâne ascuns în ceață.

Tocmai din acest motiv, invităm toți clienții nostri la întâlnire face-to-face la sediul nostru, unde se pot familiariza cu produsele expuse, primind informații și impresii corecte despre tot ce reprezentăm și oferim.

beste-qualitaet-weinor-masteras
certificate-authenticity-weinor-masteras
made-in-belgium-masteras
smarthome-loxone-masteras-icon-6

premium+ înseamnă premiat

Producătorii de renume sunt prezenți și pot fi descoperiți la târgurile internaționale din domeniu, de ex. R+T Stuttgart, cu standuri generoase și diverse exponate cu cele mai noi inovații. Aproape toate produsele comercializate de masteras sunt așadar internațional recunoscute și au premii câștigate la concursurile organizate în domeniul R+T.

german-design-award
IF
focus-open
reddot
sottezza-prizes-good-design
r-t
m-t

masteras este premium+

La ora actuală la majortatea furnizorilor din România circulă conceptul de produse “premium”. Dacă însă veți primi oferte la prețuri comerciale foarte scăzute, acesta este primul indiciul că produsele și soluțiile prezentate au calitate ce lasă de dorit. Diferențele de prețuri între producătorii premium poate fi de aproximativ 5%.

Ca să aveți o imagine de ansamblu și să puteți decide, verificați următoarele:

 • certificatul de calitate CE
 • tehnologia folosită (robotizată, CNC etc.) – acestea se pot verifica vizitând lucrări existente, vizită la șhowroom, exponate s.a.m.d.
 • grosimea materialelor structurale
 • fișa tehnică a produsului, descriere, date tehnice, parametri structurali
 • calitatea organelor de asamblare: oțel inoxidabil, A1, A2
 • calitatea sistemelor de izolații și etanșeizări
 • existența diferitelor soluții patentate
 • dacă producătorii subansamblelor și ale materialele conexe (părțile electrice, electronice, materiale textile) sunt tot fabricanți premium
 • existența certificării Qualicoat pentru vopsire
 • dacă lemnul folosit provine din surse controlate, are tratările și tehnologiile de îmbinări certificate
 • perioada de garanție oferită

La masteras vă punem la dispoziție toate acestea și vă răspundem la toate întrebările, ca să vă asigurăm:
Cea ce noi reprezentăm este 100% premium+

terase sticlă

pergole bioclimatice

wintergarden

uși armonice

uși glisante

uși terase

parasolare terase

screen ZIP

rulouri interioare

plase insecte

mobilier terase

încălzitoare