1. Home
  2. »
  3. Terase sticlă
  4. »
  5. Misiunea masteras

Misiunea masteras

Misiunea noastră este să aducem în viața clienților noștri valori ca armonie, libertate și profesionalism trăind în aer liber. 
Credem în puterea imensă pe care liniștea sufletească, pacea, libertatea și armonia o au asupra societății.

Cunoaștem bucuria pe care trăim atunci când ne contactăm cu natura. Prin terasele de sticlă (Glasoase), pergole bioclimatice, sau wintergardene se realizează această apropiere de natură, astfel umplem cu fericire inimile și mințile clienților. Filozofia masteras este consecventă și se focusează pe clienți.

Colaborăm cu producători de top din Europa. Produsele de calitate premium sunt durabile, sustenabile, de o estetică inedită, și sunt realizate în Germania, Belgia, Austria și Danemarca, utilizând cu înțelepciune tehnologia inovatoare.

La masteras vă puteți bucura de outdoor living ca nicăieri.

Fiecare terasă amenajată de noi cu o pergolă bioclimatică, Glasoase ori wintergarden, devine un spațiu unic și nemaipomenit, o insulă pentru a privi și a se bucura.

Vă propunem să descoperiți branduri excelente la masteras, unde angajații vă ajută să găsiți soluția ideală pentru fiecare caz în parte, de la curtea urbană îngustă până la o grădină vastă cu piscină, de la bucătărie în aer liber până la un outdoor office, de la Glasoase la wintergarden izolat, de la terasă de sticlă la casă de sticlă. Prin această experiență în lumea masteras vă veți convinge că toate aspectele outdoor livingului sunt luate în considerare. Numeroase soluții inteligente, de ultimă generație vă așteaptă, prin care îndeplinim orice cerință estetică sau tehnică exigentă: terase acoperite izolate sau neizolate, independente sau atașat construcției, pergole bioclimatice, terase închise cu sticlă (Glasoase), wintergardene, sticle glisante, mobilier outdoor, parasolare și închideri cu sticlă de mari dimensiuni.

Această aventură prin care veți cunoaște avantajele, calitatea și inteligența produselor masteras se va încheie cu realizarea terasei visurilor dumneavoastră.

Comments are closed.