1. Home
  2. »
  3. General
  4. »
  5. Multifuncționalitatea teraselor

Multifuncționalitatea teraselor

Descoperiți multifuncționalitatea teraselor acoperite, personalizate, adaptate casei, cerințelor și grădinii dumneavoastră!

O terasă acoperită cu sticlă sau cu o pergolă bioclimatică poate fi folosită în multe scopuri, nu numai pentru a vă proteja de soare și intemperii. Există o tendință în creștere în ultimii ani: nu doar că vrem să stăm la umbră, dar vrem să ne bucurăm de viața în aer liber indiferent de vreme. Soluțiile masteras oferă mai multe beneficii și confort decât ți-ai putea imagina.

Produse care îmbină tehnologia cu estetica
Cu produsele masteras puteți crea spații suplimentare care ridică valoarea casei dumneavoastră, cu adevărat. Soluțiile noastre sunt complet personalizate pentru a permite tuturor să-și construiască propria structură unică – în variantă izolată sau neizolată.

Structurile de aluminiu, precum și lamelele respectiv screen-urile sunt disponibile într-o gamă largă de culori. În cazul unei terase stand alone puteți crea un sentiment de unitate, optând pentru o structură și lamele de aceeași culoare, de exemplu. Dacă terasa acoperită/pergola dvs. este construită atașată de casă, culoarea structurii este adesea aleasă pentru a se potrivi cu ramele ferestrelor. Dotată cu lamele albe ori acoperită cu sticle pentru a garanta o intrare optimă a luminii în casă și completată cu parasolar de acoperiș pentru umbrire. Structurile noastre permit personalizare cu diverse opțiuni, cum ar fi iluminare cu LED, parasolare, sticle glisante laterale, încălzire și difuzoare Bluetooth.
Avem soluții care pot fi adaptate pentru a se potrivi fiecărui stil, de la locuința la țară la arhitectura modernă, de la munte la mare.

V-am convins și sunteți gata să vă bucurați de viața în aer liber? Ce ziceți de un pahar de vin și câteva aperitive în propria oază de liniște? Iar când soarele începe să apună pur și simplu aprindeți luminile prin apăsarea unui buton. Doriți intimitate? Închideți screen-urile laterale. Devine puțin rece? Porniți încălzitoarele de terasă. Vreți să rămâneți peste noapte în camera dumneavoastră în aer liber inclusiv iarna? Vă vom construi un wintergarden complet izolat, astfel încât să vă puteți bucura de momentele în aer liber, fără limite.

Comments are closed.